Galleriet

Eksempler på kunst i Galleri Strandlyst


Jette Russ

Jette Russ laver skulpturer af drivtømmer, jern, sten, forsteninger og fiskeben. Hun samler det meste af sit materiale i Costa Rica og Vancouver samt på Møn

Jette sammensætter det bløde drivtømmer med jern af et råt look. Hendes brug af fiskeben giver et helt specielt, smukt og let udseende. 

Molla Riis

Udgangspunktet for Mollas skønne billeder er de livgivende farver, der mødes, afløser hinanden, danner linjer og flader for til sidst at skabe små og store væsner med sorte konturer. 


Mollas inspiration er hendes liv ved havet og naturen og hendes bornholmske baggrund. Klippegrundens underjordiske liv var en central del af hendes barndomseventyr og er stadig en grundlæggende kilde til hendes kreativitet. 


Molla har sit atelier i Kalvehave men har udstillet over hele landet og i udlandet. Maleriet her er 60x90. Men Molla maler billeder i mange størrelser. Alle er fantastiske.

Thomas Finke

Skønne fyrfadslamper, som giver et dejligt lys, er designet og 3D-printet af arkitekt Thomas Finke. 

Gurli Kristiansen


Inspirationen til Gurli Kristiansens malerier kommer fra naturen. Især skal man lægge mærke til hendes brug af grønne farver.


Billederne er naturalistiske men med et særligt "touch", man ikke rammer med et fotografi. Det gør hendes

billeder dejlige.


Gurli har uddannet sig

gennem en del malerkurser. 

Henrik Dahl

Et typisk værk af Henrik Dahl er et oliemaleri eller en akvarel med dyr og natur. Naturen ligger Henrik meget på sinde. Det afspejles i hans smukke kunstværker og i hans arbejde som forfatter og illustrator.


Udover at tegne og male arbejder Henrik med ler, hvor han får noget helt særligt ud af at kombinere sort og hvid natur-lertyper samt rå ufarvet skærv. Det ser man fx i hans unikke svaler.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

BETALINGSMETODER