Galleriet

Eksempler på kunst i Galleri Strandlyst


Jette Russ

Jette Russ laver skulpturer af drivtømmer, jern, sten, forsteninger og fiskeben. Hun samler det meste af sit materiale i Costa Rica og Vancouver samt på Møn. Jette sammesætter det bløde drivtømmer med jern af et råt look. Hendes brug af fiskeben giver et specielt, smukt og let udseende. 

Molla Riis

Mollas billeder er præget af fantastiske og livgivende farver. Inspirationen er hendes liv ved havet og naturen og hendes bornholmske baggrund. Klippegrundens underjordiske liv var en central del af hendes barndomseventyr og er stadig en kilde til kreativitet. Molla har atelier i Kalvehave men har udstillet over hele landet og i udlandet. Maleriet her er 60x90. Men Molla maler billeder i mange størrelser. 

Galleri Strandlyst har også keramik, fx krukker af keramiker Elly Pedersen, som her ses

sammen med værker af Birthe Jensen, Else Bruun Larsen og Jette Russ 

Else Bruun Larsens syede collager er meget fascinerende og smukke.


Ofte er motivet et dyr. Katten her er 20x20.


Motivet kan også være en kvindekrop. Denne her er 30x24.  

Henrik Dahl

Et typisk værk af Henrik Dahl er et oliemaleri eller en akvarel med dyr og natur. Hans naturglæde afspejles i de smukke kunstværker og i hans arbejde som forfatter og illustrator. Henrik arbejder desuden i ler, hvor han får noget særligt ud af at kombinere sort og hvid natur-lertyper samt rå ufarvet skærv. Det ser man fx i hans unikke svaler.


Birthe Jensen maler abstrakt i skønne farver. Billedet her er 70x100


Hun har haft sine værker med på mange udstillinger. 


Se listen over udstillinger på www.Birthe-Jensen-kunst.dk