Galleriet

Eksempler på kunst i Galleri Strandlyst


Jette Russ

Jette Russ laver skulpturer af drivtømmer, jern, sten, forsteninger og fiskeben. Hun samler det meste af sit materiale i Costa Rica og Vancouver samt på Møn. Jette sammesætter det bløde drivtømmer med jern af et råt look. Hendes brug af fiskeben giver et specielt, smukt og let udseende. 

Molla Riis

Mollas billeder er præget af fantastiske og livgivende farver. Inspirationen er hendes liv ved havet og naturen og hendes bornholmske baggrund. Klippegrundens underjordiske liv var en central del af hendes barndomseventyr og er stadig en kilde til kreativitet. Molla har atelier i Kalvehave men har udstillet over hele landet og i udlandet. Maleriet her er 60x90. Men Molla maler billeder i mange størrelser. 

Else Bruun Larsens syede collager er meget fascinerende og smukke. Ofte er motivet et dyr. Katten her er 20x20.


 

Thomas Løj Christensener en billedkunstner, der skaber reflekterende værker. Hans malerier er en blanding af det abstrakte og figurative, som sammenfortalt skaber en dybdegående historie om menneskets form og følelser. Hans værker giver oplevelser, som vækker  nysgerrighed og begejstring, og som inspirerer dig til at tænke dybere

Stentøj af Susanne Herrmann

Lis Krøjgaard er medlem af  malergruppen KONTRAZT, som har værksted i Næstved .
Hun maler med franske akrylfarver, som har en høj pigmentering.